« هـنرهـاي رزمـي - آیکـیدو/ استان قم »
"ما را در كانال تلگرام دنبال كنيد"

قانون اول:

فیلسوفان کهن بر این باور بودند که اجسام در حالت طبیعی ساکن هستند و برای اینکه یک جسم با سرعت یکنواخت به حرکت خود ادامه دهد، باید پیوسته نیرویی بر آن وارد شود در غیراین صورت به حالت «طبیعی» خود برمی‌گردد و ساکن می‌شود. اما نیوتن با بهره‌گیری از پژوهشهای گالیله به این پندار درست رسید که اگر جسمی با سرعت یکنواخت به حرکت درآید و نیرویی بیرونی به آن وارد نشود تا ابد با شتاب صفر به حرکت خود ادامه خواهد داد. این ویژگی را نیوتن در نخستین قانون حرکت خود چنین بیان می‌کند:

اگر برآیند نیروهای وارد بر یک جسم صفر باشد، اگر جسم در حالت سکون باشد تا ابد ساکن می ماند، و اگر جسم در حال حرکت باشد تا ابد با همان سرعت و در همان جهت به حرکتش ادامه می دهد. به این قانون، قانون لختی یا اینرسی هم میگویند.

قانون دوم :

این قانون در سال ۱۶۸۷ در کتاب Philosophiae Naturalis Principia Mathematica توسط نیوتن منتشر شد. این قانون به رابطه بین نیروهای واردآمده به یک جسم و شتاب همان جسم می‌پردازد.

\Sigma_i F_i\;=\;ma

بنا بر قانون اول نیوتن اگر بر جسمی نیرو وارد نشود جسم یا ساکن می‌ماند و یا حرکت یکنواخت بر خط راست خواهد داشت. نتیجه آشکار قانون اول این است که اگر بر جسم نیرو وارد شود جسم ساکن نمی‌ماند و حرکت یکنواخت بر خط راست نیز خواهد داشت، در این صورت وارد کردن نیرو بر جسم در آن شتاب می‌دهد. قانون دوم نیوتن در واقع رابطه شتاب با نیرویی که بر آن وارد می‌شود را بیان می‌کند. شتاب جسمی به جرم m که نیروی F بر آن وارد می‌شود هم جهت و متناسب با نیروی وارد بر آن است و با جرم جسم نسبت عکس دارد. این بیان را می‌توان بصورت زیر نوشت:

a = F/m

F برآیند نیروهایی است که به علت اثر اجسام دیگر روی جسم مورد نظر وارد می‌شود. a شتاب آن و m جرم جسم است.

قانون سوم :

سومین قانون حرکت نیوتون به این صورت بیان می‌شود که "هر عملی را عکس العملی است ؛ مساوی آن و در جهت خلاف آن .. این قانون به قانون کنش و واکنش هم معروف میباشد.

یعنی که هرگاه جسمی به جسمی دیگر نیرو وارد کند جسم دوم نیز نیرویی به همان بزرگی ولی در خلاف جهت بر جسم اوّل وارد میکند.

باید توجّه داشت که این دو نیرو به دو جسم مختلف وارد میگردند و نباید آنها را با هم بر آیندگیری کرد. مثلاً هنگامی که شخصی بر دیوار نیرو وارد می‌کند دیوار نیز بر شخص نیرو وارد می‌کند اندازه این دو نیرو باهم برابر می‌باشد ولی نیروی اوّل به دیوار وارد میشودو نیروی دوم به شخص.

قانون سوم نیوتن معمولاً به دو شکل بیان می‌شود: شکل ضعیف و شکل قوی. در شکل ضعیف تنها به این اکتفا می‌شود که نیروی واکنش قرینه نیروی کنش است یعنی \vec{F}_{1\to2} = -\vec{F}_{2\to1} (شاخصهای پایین معرف آن است که نیرو از جسم 1 به جسم 2 وارد می‌شود یا برعکس). اما در شکل قوی علاوه بر این فرض می‌شود که این نیروها در امتداد خط واصل میان دو ذره می‌باشند یعنی \vec{F}_{1\to2} \propto (\vec{r}_1 - \vec{r}_2).

قانون سوم همیشه در طبیعت صادق نیست مثلاً در مورد نیروهای الکترو مغناطیسی وقتی که اجسام موثر بر هم از یکدیگر بسیار دور باشند و یا به تندی شتابدار شوند و یا در مورد هر نیرویی که با سرعتهای معمولی از یک جسم به جسم دیگر منتقل شود، صدق نمیکند.


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, :: 22:42 :: توسط : ADMIN

بودن یا نبودن،مساله این است!

                                                            

                                                                        اقتباس از درام «هملت» ویلیام شکسپیر



  بودن یا نبودن،مساله این است! آیا پسندیده‌تر آن‌است که تازیانه‌ها و بلاهای روزگار غدار را با پشت شکسته و خمیده‌مان متحمل شویم یا این که ساز و برگ نبرد برداشته، به جنگ مشکلات فراوان رویم تا آن دشواری‌ها را از میان برداریم؟ مردن... آسودن... سرانجام همین است و بس؟ اگرخواب مرگ دردهای قلب‌مان و هزاران آلام دیگر را که طبیعت در پیکر ما فرو ریخته پایان بخشد، نهایت و سرانجامی است که باید آرزومند آن بود.


       مردن... آسودن... وباز هم آسودن... و شاید در احلام خویش فرو رفتن. آه، مشکل همین‌جاست. آن‌زمان که این قفس خالی و فانی را به دور افکنیم، در آن خواب مرگ، شاید رویاهای ناگواری ببینیم! ترس از همین رویاهای زود گذر است که ما را به تحمل و تامل وا می‌دارد و این ملاحظات است که عمر مصیبت و نگون‌بختی را چنین طولانی می‌سازد.


       چه اگر کسی ایقان کند که با خنجری برهنه می‌تواند آسودگی یابد،کیست که در برابر این ضربات توان‌سوز و خفت‌های جان‌فرسای زمانه،تمرد متمردان، تفرعن متفرعنان، آلام عشق درماندگان، درنگ‌های دیوانگان، وقاحت محتشمان و تحقیرهایی که صبوران از دست عجولان می‌بینند را ببیند و تن به تحمل این دردها در دهد؟ کیست که حاضر شود پشت خود را زیر این بارهای گران خم کند و بخواهد در زیر فشار این زندگی دردآلود پیوسته ناله و شکایت کند و عرق تن فشاند؟


       همانا بیم از واپسین مرحله‌ی مرگ، یعنی همان سرزمین نامکشوفی که از مرزهایش سفرگری باز نمی‌گردد، انسان را سرگردان و عزم او را خلل پذیر می‌کند و ما را ناگذیر می‌نماید تا همه آلامی را که اینک در خود نهفته‌ایم، تحمل کنیم و خویشتن را به شکنجه‌هایی که از دوام و قوام آن بی‌خبریم،بیافکنیم! 

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391برچسب:, :: 10:20 :: توسط : ADMIN

عشق بي قيدو شرط

سالها پیش دختری به بيماری عجیب و سختی دچار شده بود و تنها شانس زنده ماندنش انتقال کمی از خون خانواده اش به او بود .
او فقط یک برادر 5 ساله داشت .دکتر بیمارستان با برادر کوچک دختر صحبت کرد .
پسرک از دکتر پرسید :آيا در این صورت خواهرم زنده خواهد ماند ؟؟
دکتر جواب داد :بله و پسرک قبول کرد.
پسرک را کنار تخت خواهرش خواباندند و لوله ها ی تزریق را به بدنش وصل کردند ...پسرک به خواهرش نگاه کرد و لبخندی زد و درحالیکه خون از بدنش خارج می شد به دکتر گفت :ایا من به بهشت می روم؟؟
پسرک فکر می کرد که قرار است تمام خون بدنش را به خواهرش بدهند......!!

 



ارسال شده در تاریخ : شنبه 7 بهمن 1391برچسب:, :: 9:52 :: توسط : ADMIN

 تای(بدن)-کن (سلامت) . بدن معبدخدا است .باتوجه به این نکته ،بایدازبدن مراقبت کنیم ودرآن نیایش کنیم.درنهایت بدون یک

بدن سالم،تحمل تجربه روشن بینی رانخواهیم داشت.بدن رامیتوانیم باریکی،مراقبه،رژیم غذائی درست،و....خنده نیرومندکنیم.

2- آن(رابطه،پیوند،سرنوشت،عشق،کارما) - بی(زیبائی): زیبائی وعشق دست دردست یکدیگرند.اگردرهرموجودزنده وغیرزنده زیبائی راببینید،زندگی سرشارازآرامش وپرثمری خواهیدداشت.  3- کوکورو(قلب وذهن) - ماکوتو(قدرت): استعادوقدرت باهم اند.وقتی استعدادمان رادنبال میکنیم ،نتیجه آن قدرتی است که هیچ کس درمقابل آن نمیتواندمقاومت کند.نیازی به ترسیدن ازتوانائیهائی که داریم نیست.  4- تسوتوم (وظیفه) - دو(کار):وظیفه ما کارروی خودمان است.درهرچه انجام میدهیمبایدازبهترینی که داریم مایه بگذاریم .نیازی به کتمان آنچه میتوانیم به دیگران وبه خودمان بدهیم نیست. 5. سای (استعداد)- چی­کارا (قدرت):استعداد و قدرت باهم­اند. وقتی استعدادمان را دنبال می­کنیم، نتیجه آن قدرتی است که هیچ­کس در مقابل آن نمی­تواند مقاومت کند. نیازی به ترسیدن از تواناییهایی که داریم نیست!  

 تعریف ری کی

ری کی به معنای انرژی جهانی زندگی و شکلی از انرژی درمانی می باشد که امروزه به علت قدرت و توان آن در درمان تمام ابعاد ( جسمی ، روانی ، عاطفی و معنوی ) به رسمیت شناخته شده است و باعث ترقی و سعادت همه جانبه می شود. این روش به بدن انرژی داده و آن را درمان می کند ، استرس را کاهش داده و در راستای دیگر مراقبتهای درمانی و درمانهای دارویی عمل می کند . ریکی یک دین نیست ، بلکه تمرینی معنوی و روحانیست که به عنوان یک تمرين شفابخش مکمل هر ایمان و اعتقادی می باشد.

لغت ریکی( با تلفظ ری ، کی) متشکل از دو کانجی ژاپنی است : ری و کی . ری به معنی نیروی مافوق طبیعی یا هوش معنوی یا آگاهیست و " کی" به معنی انرژی حیات است.



ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : شنبه 7 بهمن 1391برچسب:, :: 9:42 :: توسط : ADMIN

تن آرامی یا آرام سازی(Relaxation) تکنیکی است برای آرام سازی عضلات بدن.

از آنجا که بین ذهن و تن ارتباط تنگاتنگی وجود دارد، هرچه که شما در جسم خود آرامش بیشتری برقرار می کنید، در ذهنتان نیز آرامش بیشتری برقرار می شود.

اغلب کسانی که از عدم تمرکز فکر، شکوه و شکایت می کنند در حقیقت از افکار مزاحم ذهنی خود می نالند و همیشه می پرسند با این افکار مزاحم که ذهن ما را اشغال کرده، چه کار کنیم؟
واقعیت این است که شما به طور ارادی و آگاهانه نمی توانید این افکار مزاحم را از ذهن خود خارج کنید و از شر آن راحت شوید. اما می توانید آزادسازی و آرام سازی ذهن خود را از راهی غیر مستقیم انجام دهید.

از آنجا که هر فکری (به ویژه افکار منفی مزاحم) عضلات را منقبض می کند، ما می آییم عضلات را آرام می کنیم و تنش و انقباضشان را از بین می بریم. در نتیجهﻱ این کار، افکار منفی خود به خود از ذهن ما خارج می شوند.

 اساس تن آرامی همین است: آرام سازی عضلات با قصد ایجاد آرامش و خلأ ذهنی. چرا که هرچه میدان فکری خالی تر باشد، تمرکز و توجه بر یک موضوع خاص، آسانتر می شود.

 خود آرام سازی یکی از مهارت هایی است که اهمیت به سزایی در کاهش اضطراب و افزایش مهارت افراد خواهد داشت. با توجه به اینکه اضطراب به احساس تنیدگی، نگرانی و بر انگیختگی عمومی در شما منجر می شود، منطقی است که اگر بتوانید خودتان را آرام کنید، راحت تر می توانید با اضطراب کنار بیایید. به دو طریق می توان از خود آرام سازی برای مقابله با اضطراب استفاده کرد: یکی از روش های مؤثر، متمرکز کردن توجه بر بدن خود است.



ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : شنبه 7 بهمن 1391برچسب:, :: 9:33 :: توسط : ADMIN

درباره وبلاگ
به وبـلاگ آی کـی دو خـوش آمـدید.
نويسندگان


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 134
بازدید کل : 6522
تعداد مطالب : 131
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1